Livrare

LIVRAREA PRODUSELOR
Livrarea produselor comandate se poate face:
1. direct de la sediul societatii
2. prin curier rapid
3. cu masinile de marfa ale societatii noastre

Termenul de livrare va fi considerat ca fiind de 3 zile lucratoare de la receptia comenzii si de la clarificarea tuturor aspectelor legate de plata si livrare. In cazul in care acest termen nu poate fi realizat, veti fi informat in prealabil.

Costul total aferent expedierii produselor selectate este mentionat in sectiunea "Cos" si poate fi vizualizat permanent. Costul mentionat este valabil pe intreg teritoriul Romaniei. Acest cost se refera si este valabil pentru produsele care nu depasesc in greutate 50kg sau care nu depasesc in lungime 250cm. Pentru produsele care nu respecta aceasta regula vor fi facturate cheltuieli de expediere suplimentare, cheltuieli care vor fi comunicate si convenite in prealabil.
 
Foarte important! Nu acceptati coletele care prezinta deteriorari ale ambalajului. Daca observati ca acesta a fost desfacut, verificati cu atentie produsele din interiorul coletului in prezenta agentului care efectueaza livrarea si efectuati palata dupa ce v-ati asigurat ca produsele sunt in stare perfecta.

Aceste Termene si Conditii se completeaza cu Conditii de afaceri ale SC ZONA SPORT SRL.