Despre noi

Compania Zona Sport a fost infiintata in anul 2007, ca urmare a solicitarilor venite din partea firmelor de constructii, care doreau un partener eficient si care sa furnizeze instalatii sportive conform solicitarilor din proiectele aflate in derulare. Ulterior am extins activitatea si ne-am adresat unitatilor de invataman (scoli, licee, universitati), cluburilor si asociatiilor sportive, persoanelor fizice. 
Acum producem, furnizam si montam instalatii sportive atat pentru sali polivalente, cat si pentru sali scolare, de fitness sau pur si simplu pentru acasa/timp liber. 

Misiunea noastra a fost de la inceput oferirea unui serviciu complet, integrat si asumat, care sa ne permita colaborari pe termen lung si clienti multumiti. In acest sens, parcurgem impreuna cu partenerii nostri toate etapele:

Consultanta priving alegerea solutiei optime
Produsul potrivit pentru fiecare proiect reprezinta esenta eficientei : un beneficiar multumit, utilizatori finali in siguranta, iar pentru contractor un pret minim, fara probleme in perioada de garantie.
Relatiile noastre de business sunt firme de prestigiu din UE si capacitatea de a produce instalatii sport unicate ne permite sa oferim solutia optima in fiecare caz.

Livrarea produselor in termenele solicitate de Partener
Ne-am facut un obicei de a nu intarzia cu livrarea produselor nicio zi. Devansari de termene, situatii neprevazute, modificari de ultim moment... le rezolvam pe toate, suntem adaptabili.

Montajul instalatiilor sportive
Mergem pana la capat! Le propunem, le producem, le si montam! 

In cei aproape 10 ani de existanta am invatat, ne-am adaptat, am perseverat si am evoluat. Suntem pregatiti sa raspundem solicitarilor Partenerilor nostri rapid si eficient.